Toekenningen call 6 materialen, dagbesteding en evenementen | Plannen voor 2021 | Filmpjes G-Sportdag en Zingevingsfestival
header klein geluk

Nieuwsbrief

december 2020

klein geluk call 6

Foto: Levin

 

Toekenningen call 6 materialen, dagbesteding en evenementen

De zesde en laatste call voor materialen, dagbesteding en evenementen is eind september gesloten. Er zijn dit keer 93 aanvragen ingediend waarvan we 60 projecten gehonoreerd hebben!

In lijn met de huidige coronaproblematiek zijn er relatief weinig aanvragen binnengekomen voor evenementen, activiteiten, dagbesteding en andere uitjes. De gehonoreerde projecten zijn dus voornamelijk materialen voor binnen- en buitenruimtes en beweegtoestellen. Ze zijn binnenkort allemaal te vinden 
op de FNO-website.
 

Plannen voor 2021

Veel projecten hebben vertraging opgelopen door de coronacrisis. Daarom hebben we besloten om het programma Klein Geluk met een jaar te verlengen; tot en met 2022. We openen komend jaar geen nieuwe calls, maar er zal aandacht zijn voor:

  • uitvoering en afronding van eerder toegekende projecten;
  • voorbereiding van een afsluitend evenement voor de doelgroep;
  • voorbereiding voor de programma-evaluatie.
Neem gerust contact op als je door de coronacrisis aanpassingen nodig hebt in je projectplan of planning.
 
Filmpjes van de projecten
Twee prachtige projecten uit de tijd vóór corona. Evenementen om weer naar uit te kijken: de G-Sportdag in Rijswijk en het Zingevingsfestival.
floor jongerencoaching

G-Sportdag in Rijswijk
Op de G-sportdag Iedereen kan sporten! kunnen mensen met een beperking kennismaken met verschillende sporten. Het evenement staat in het teken van bewegen, maar ook van gezelligheid. Naast sporten zijn er creatieve workshops, wordt er samen geluncht, gedanst en genoten van een optreden van partyzanger Ronnie Ronaldo. Kortom: een onvergetelijke dag, nieuwe sociale contacten en nieuwe sportideeën.

Bekijk het filmpje hier

Lees hier meer over het project

ruud van zuijlen, assistive technology

Zingevingsfestival
Het jaarlijkse Zingevingsfestival voor mensen met een psychische kwetsbaarheid is een ontspannen dag met theater, kunst, muziek en creatieve activiteiten. Uitgangspunt is herstel en maatschappelijke participatie.

Bekijk het filmpje hier

Lees hier meer over het project