Doe mee met Samen Kansrijk en Gezond: vraag nú subsidie aan!
logo samen kansrijk en gezond

Doe mee met Samen Kansrijk en Gezond:
vraag nú subsidie aan!

illustratie uit animatie samen kansrijk en gezond

Samen Kansrijk en Gezond

'In Nederland bestaat geen achterstand in gezondheid bij mensen met minder opleiding en minder inkomen.' Dát is de droom van Samen Kansrijk en Gezond. In Samen Kansrijk en Gezond (looptijd: 2021-2030, budget: 40 miljoen) werken we in dorpen en stadswijken aan het verminderen van gezondheidsachterstanden bij gezinnen.

Doe je met ons mee? Vanaf vandaag kun je subsidie aanvragen in de call Gebiedsgerichte aanpak en de call Evaluatieonderzoek:

 
illustratie uit animatie samen kansrijk en gezond

Call Gebiedsgerichte aanpak

In deze call willen we partnerschappen aangaan met gebieden die integraal werken aan de verbetering van de gezondheid van gezinnen in een achterstandssituatie en daarover willen leren en er beter in willen worden.

Open van 15 februari tot 23 april 2021, 11.00 uur

 

We raden je aan om mee te doen met een van onze online informatiebijeenkomsten. We geven toelichting op de subsidieronde Gebiedsgerichte aanpak en je krijgt antwoord op je vragen.
 
 
illustratie uit animatie samen kansrijk en gezond

Call Evaluatieonderzoek

In de call Evaluatieonderzoek zijn we op zoek naar een (consortium van) onderzoekspartij(en) die in nauwe samenwerking met de gebieden en het programmateam van FNO de geleerde lessen van het programma vormgeeft.

Open van 15 februari tot 28 april 2021, 11.00 uur

 
 
youtube thumbnail animatie samen kansrijk en gezond

Meer weten over Samen Kansrijk en Gezond?

 

Illustraties: Cristina Garcia Martin